First Hotel Billingehus


boka hotell i SkövdeMed ett spektakulärt läge på en kulle strax utanför centrala Skövde och erbjuder detta hotell panoramautsikt över den vackra Västgötaslätten samt gratis frukost och gratis Wi-Fi.

Alla rum har kabel-TV, ett skrivbord och rymliga garderober. Varje rum har ett eget badrum med dusch.

First Hotel Billingehus är medlem av svenska Spahotell och erbjuder ett stort spa centrum och gym med en mängd faciliteter, inklusive 14 behandlingsrum, en bastu och en uppvärmd inomhuspool.

Njut av fantastisk utsikt från den interna à la carte-restaurangen. Hotellets bar serverar drinkar och lättare rätter. På sommaren kan du njuta av en måltid i hotellets utomhisrestaurang och ölträdgården Sandbergs, som ligger alldeles intill Billingehus egen 12-håls äventyrsgolfbana.hotell skövde

First Hotel Billingehus i Skövde har svepande panoramautsikt över grönskande slätter i Västergötland från sin sluttnings utsiktspunkt i Billingen. Staden Skövde, som ligger vid foten av Billingens berg, bär en rik 600-årig ​​historia och kulturarv. Hotellet i sällskap med det omgivande området har mycket att erbjuda besökaren. Med First Hotel Billingehus utomhuspool, en 12-håls golfbana i närheten och anläggningar för att hantera stora konferenser, är First Hotel Billingehus en perfekt plats för ditt nästa evenemang eller familjesemester.

Klicka här för att se mer hotell i Skövde.