Quality Hotel Prisma


boka hotell i SkövdeDetta hotell hittar du endast en 5-minuters promenad från Skövde station och stadens huvudgata, Hertig Johans gata. Det erbjuder en ekologisk frukostbuffé, gratis Wi-Fi och tillgång till bastu och gratis parkering.

Quality Hotel Prismas moderna rum har parkettgolv, en fåtölj och ett skrivbord. Alla är utrustade med en minibar och kabel-TV.

Prisma Restaurant serverar svenska rätter. Gästerna kan njuta av en drink efter middagen i baren.

På sommaren är terrassen en trevlig plats att koppla av i solen. En dator med internet finns tillgängligt i lobbyn. Skövde kulturcentrum hittar du 900 meter från Quality Prisma. Den härliga operan Skövdescenen hittar du cirka 10 minuters promenad bort.hotell Skövde

Quality Hotel Prisma är ett fullservicehotell och konferenshotell beläget i centrala Skövde. På gångavstånd från många attraktioner, erbjuder detta hotell en händelserik vistelse i Skövde. Den moderna och flexibla konferens-avdelningen har en kapacitet på upp till 80 personer, och alla rum är utrustade med de senaste tekniska lösningarna, vilket garanterar en lyckad konferens.

Klicka här om du vill se mer hotell i Skövde.